Kadın dizisinin final bölümünde sürpriz bir konuk oyuncu yer alacak!

Fox'un sevilen dizisi Kadın bu hafta final yapıyor.

Merve Mutlu
03 Şubat 2020 - 09:45
Yeni Bölüm

Başrolünde hayata karşı çocukları ile birlikte tek başına mücadele veren güçlü bir kadın olan Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve yayınlanmaya başladığı günden beri ilgiyle izlenen Kadın dizisi bu hafta final yapıyor. 

20-02/03/kadin-81-bolum.png

Japon yapımı olan Woman dizisinden uyarlanan ödüllü Kadın dizisi, sevilen karakterleri ve dram yüklü hikayesi ile başladığı günden beri büyük beğeni toplayarak reyting sonuçlarında yüz güldüren bir yere ulaşmıştı. Bahar karakterinin acı, kayıp, mücadele ve sevgi dolu hikayesini anlatan dizi, bu hafta yayınlanacak olan 81. bölümü ile ekranlara veda edecek. 

Kadın dizisinin konuk oyuncusu Toprak Can Adıgüzel oldu!

20-02/03/kadin.png

Dizinin 81. bölümünde yapılacak olan final, çifte düğün ile izleyenlere mutluluk dolu anlar sunacak. Ceyda ile Arif'in evleneceği bölümde, bir türlü kavuşamayan Arif ile Bahar da nikah masasına oturacaklar. Akıl hastanesine yatırılan Şirin'in akıbeti ise henüz gizemini koruyor. Ancak dizinin final bölümüne katılan sürpriz bir isim kafaları karıştırıyor. Oyuncu Toprak Can Adıgüzel dizide Şirin'in akıl hastanesindeki sevgilisi İsmail karakterini canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin