Netflix dizisi Soundtrack'in 2. sezonu olacak mı? Karar duyuruldu!

Sam ve Nellie'nin öyküsü sona mı erdi? Netflix'in romantik müzikal draması Soundtrack'in geleceği belli oldu! Diziye 2. sezon onayı çıkmadı!

Dijital yayın platformu Netflix, bünyesinde yer alan müzikal drama türündeki "Soundtrack"in geleceğini belirleyen kararı duyurdu.

SOUNDTRACK RESMEN İPTAL!

10 bölümden oluşan ilk sezonu 18 Aralık 2019 tarihinde izleyiciye sunulan dizi resmen iptal edildi. Buna göre Soundtrack'in 2. sezonu olmayacak!

Soundtrack'in ilk sezonu eleştirmenlerden genel olarak geçer not alamamıştı.

20-02/02/soundtrack-2-sezon-olacak-mi.jpg

"SOUNDTRACK" KONU VE KADRO BİLGİLERİ

Los Angeles'ta hayatı dolu dolu yaşayan iki başarısız sanatçıya odaklanan Soundtrack'in hikayesinde izleyenler aşk, kayıp ve dönüşüm getiren şansın iç içe geçmesine tanıklık ediyor. Günümüz Los Angeles'ında oldukça farklı karakterlerden oluşan birbirine bağlı bir topluluğun hikayesini kendilerini tanımlayan müziğin merceğinden ekranlara yansıtan dizide Amy Winehouse, Etta James, Bruno Mars ve The Weeknd gibi isimlerin şarkıları kullanılıyor.

Paul James, Callie Hernandez, Marianne Jean-Baptiste'nin başrollerini paylaştığı dizide bu oyunculara Jenna Dewan, Jahmil French, Megan Ferguson, Madeleine Stowe, Campbell Scott, Isaiah Givens gibi isimler eşlik ediyor.

20-02/02/soundtrack-dizi-iptal.jpg

Annapurno Television ve 20th Century Fox TV ortak yapımcılığında ve Josh Safran'ın (Smash, Quantico) idaresinde hazırlanan yapım ilk olarak Mixtape ismiyle pilot bölüm siparişleri döneminde Fox kanalı için hazırlanmıştı.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Safran ile birlikte Annapurna'dan Megan Ellison ve Sue Naegle ile Ali Krug bulunuyorlar.

"Soundtrack" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin