Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk diziye veda mesajı paylaştı..

Fox'un sevilen dizisindeki Sarp karakterini canlandıran oyuncu diziden ayrıldı.

Merve Mutlu
16 Ekim 2019 - 11:03
Yeni Bölüm

Japon yapımı olan Woman dizisinden Türkiye'ye uyarlanan ve başrolünde Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı Kadın dizisinde bir oyuncu ayrılığı daha yaşandı.

19-10/16/kadin-sarp.png

Trafik kazasıyla sezonu kapatan ve yeni sezonu merakla beklenen dizinin yeni sezondan ilk bölümünde Bahar Çeşmeli'nin annesi Hatice ölmüş ve karakteri canlandıran Bennu Yıldırımlar da diziden ayrılmıştı. Hümeyra'nın kadrosuna dahil olduğu ve kilit bir rol alan Fazilet hanımı canlandırdığı dizide bir ayrılık daha oldu ve Sarp Çeşmeli karakterini canlandıran Caner Cindoruk diziden ayrıldı. 

Caner Cindoruk'tan diziye veda..

19-10/16/caner-cindoruk-kimdir.jpg

Uzun süredir ekranlarda olan ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk, diziden ayrıldığı bölümün ardından sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı:

Bi karakterle tanışırsın,ona ruh verirsin, bi süre onunla yaşarsın,sonra bi gün hikayen biter.’Sarp Çeşmeli’ hatırımda güzel bi yerde duracak hep.Bu karakterin oluşmasında,icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler.

19-10/16/caner-cindoruk.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin