Kadın dizisinin son bölümü merak uyandırdı! Bahar ve çocuklar nasıl kurtuldu?

Fox'un sevilen dizisi Kadın'ın son bölümünde Bahar ve çocuklar nihayet kurtuldu. Nasıl kurtuldular? İşte detaylar..

Merve Mutlu
10 Nisan 2019 - 11:02
Yeni Bölüm

Başrollerinde Özge Özpirinççi (Bahar) , Caner Cindoruk (Sarp) ve Feyyaz Duman'ın (Arif) rol aldığı; Seray Kaya (Şirin) ve Bennu Yıldırımlar (Hatice) gibi isimlerin de başarıyla eşlik ettiği, Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın son bölümü geçtiğimiz akşam ekranlarda izleyici ile buluştu. Başarılı dizinin son bölümlerinde yaşanan gerilim nihayet sona erdi ve Nezir'in kaçırdığı Bahar, Sarp ve çocuklar nihayet kurtuldu. 

19-04/10/bahar.png

Kadın 57. son bölümde neler oldu? Bahar ve çocuklar nasıl kurtuldu?

Avukat Kısmet'in Nezir'in izini sürmesi ve adım adım yaklaşması ile tedirgin olan Nezir, polislerin baskın yapmasına ramak kala Pırıl'ı, Bahar'ı, çocukları ve evdeki diğer her tutsağı serbest bıraktı. Hiçkimse neden bırakıldığını bilmezken, Arif'i kurtarmak isteyen Avukat Kısmet Avcı, Bahar ile konuşmaya gitti ve olanlar yavaş yavaş ortaya çıktı. 

Nezir'in adamlarından biri olan Azmi'nin, kendi kardeşi Münir'i vurmak zorunda kalması ile Nezir'den uzaklaşması, evdekilere yardım etmek istemesine neden olmuş, Sarp'ın yardım istediği görüntüleri Avukat Kısmet'e ulaştırmıştı. Bu sayede nerede olduklarını öğrenen avukat da savcıya dil dökerek polis baskını için izin aldı. Ancak Nezir'in herkesi serbest bırakma hamlesi ile Nezir işin içinden sıyrılmış, herkes de özgürlüğüne kavuşmuş oldu. 

19-04/10/nzir.png

Nezir'in kendilerini neden bıraktığını bilmeyen Bahar, Doruk'un bunu bildiğini anladı. Son zamanlarda yaşadıkları zorlu günleri hatırlatmamak için Doruk'a soru soramayan Bahar, Nezir'in saklaması için Doruk'a verdiği şeyin bir lades kemiği olduğunu gördü ancak anlamını çözemedi. 

Bahar, Sarp, Pırıl ve tüm çocuklar nihayet Nezir'in elinden kurtulurken, Nezir'in Doruk'a birgün yeniden görüşeceğiz demesi ise dikkat çekti.

Sarp neyi seçecek? Parayı mı ailesini mi?

19-04/10/sarp.png

Nezir, Münir aracılığı ile Sarp'a büyük bir teklif sundu. Üstünde herhangi bir suçlama olmadan yeniden Sarp Çeşmeli olabileceğini ve tamamen özgür olacağını söylediği Sarp'a tek şartı, Alp olmadan önceki koşullara dönmesi yani bütün mal varlığından vazgeçmesi idi. Her fırsatta ailesini ve Sarp Çeşmeşli hayatına özlem duyduğunu gösteren Sarp'ın yıllardır alıştığı mal varlığını mı yoksa Bahar ve Çocukları ile yeniden fakir ama mutlu olacağı zamanları mı seçeceğini ise ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin