Halka'nın 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Vekilharç Çağatay'dan kurtulacak mı?

TRT'nin sevilen dizisi Halka'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan uyandıran yeni bölümde neler olacağını sizler için derledik. İşte detaylar..

Merve Mutlu
10 Nisan 2019 - 11:16
Yeni Bölüm

Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Hande Erçel'in rol aldığı, TRT'nin sevilen dizisi Halka'nın 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde yaşanacaklar heyecanın dozunu artıracak. 

19-04/10/ift.png

Halka yeni bölümde neler olacak?

Bu bölüme damgasını vuracak olan detaylardan biri mekanik ses olacak. Cemal Sandıkçı ve Bahar'la ortak çalışan Kaan, kendisini derin bir planın içinde bulacak. Bu sesin Hümeyra'dan geldiğini henüz çözemeyen Kaan, Cengiz'in rakibi olduğunu düşünüyor. Bahar ise Kaan'ı anlamaya çalışacak. 

Cihangir de Hümeyra gibi Vekilharç'ı Çağatay'ın elinden kurtarmanın peşine düşecek. Çağatay ise bir şeyler olduğunu anlıyor ama ne olduğunu tam çözemiyor. Mekanik sesin sahibi olan Hümeyra, "Çağatay Halka'nın başına geçerse ne sizi yaşatır ne de beni" diyerek, Çağatay'ın peşine düşmelerini sağlamaya çalışıyor. Müjde'nin de dahil olduğu planlar, Vekilharç'ı kurtarmak ve Çağatay'ın Halka'nın başında olmasını engellemek üzere büyük bir mücadele verecek. 

19-04/10/a.png

Çağatay Halka'nın başında olacak mı? Vekilharç kurtulacak mı? Bunlar ve daha fazla sorunun cevabı Halka'nın yeni bölümünde. Halka 13. bölümü ile 16 Nisan Salı günü TRT ekranlarında olacak. 

Halka yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin