Kuzgun 9. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuzgun ve Dila ölümle burun buruna!

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 9. bölümde neler olacağını sizler için derledik. İşte detaylar..

Merve Mutlu
10 Nisan 2019 - 13:03
Yeni Bölüm

Başrollerinde :Barış Arduç (Kuzgun) ve Burcu Biricik'in (Dila) rol aldığı; Settar Tanrıöğen (Terzi Derviş), Hatice Aslan (Meryem), Levent Ülgen (Rıfat),Ahmet Varlı (Bora), Caner Şahin (Kartal), Ahsen Eroğlu (Kumru), Aytek Şayan (Ali), İpek Erdem (Şermin)ve Derya Beşerler (Seda) gibi isimlerin de yer aldığı ve Ay Yapım imzası ile Star ekranlarında yayınlanan Kuzgun'un 9. bölüm fragmanı yayınlandı. 

19-04/10/dila-1554893645.png

Kuzgun yeni bölümde neler olacak? 9. bölüm fragmanı nefes kesiyor!

Kuzgun dizisinin son bölümünde: Kuzgun, Dila'nın başına bir şeyler gelmesinden korkarak onu korumak isterken, Dila da sorularına yanıt arıyordu. Kuzgun ve Dila evlenmek için hazırlık yapıyorlardı. 

Yeni bölüm fragmanına baktığımızda ise: Dila, nikahın ardından evlendikleri için Kuzgun'a karşı hırs doludur. Kendisini sürekli itmeye çalışan ve sevdiği kişi ile bu şekilde evlenmeyi kendine yediremeyen Dila'nın değişimi başlayacaktır. Kuzgun ile evlendiğini cezaevinde olan babası Rıfat'a açıklayan Dila, aralarındaki düşmanlığın kan davasına dönüşmemesi için böyle yaptığını söylerken babası "Bir daha sakın buraya gelme" diyerek beklemediği kadar büyük bir tepki gösterir. 

19-04/10/k-dil.png

Terzi Derviş'in nasihati ile bu evliliği gerçek bir evlilik gibi göstermeye çalışacak olan ikili aynı evde yaşamaya başlamak zorundadır. Dila, babasının ardından ailesine de evlendiğini açıklar ve bu haber bomba etkisi yaratır. Ali ile de aralarının son derece gerilmesi huzuru iyice kaçıracaktır. "Dila Cebeci benim karım, karıma da kimse dokunamaz" diyen Kuzgun, Ali ile sert bir kavgaya girişir. 

Dila'nin, "Bambaşka bir şansımız olabilirdi Kuzgun, ama sen ne yaptın? Sen öldürdün beni" sözleri ise izleyenlere duygusal anlar yaşatacak. Kuzgun'un herkese Dila'nın Cebeci soyadını ezberleteceği bölümde, Kuzgun, bir an önce Behram'ı bulup işini bitirerek bu evlilik oyununa son vermek istediğini söyleyecek. Dila'nın giyinirken gördüğü Kuzgun'un kalbinin üzerinde kazılı adını görmesi ise Dila'nın eline büyük bir koz verecek. O yazıyı göstererek "Seni tam buradan vuracağım, tam kalbinden. Bana aşık olacaksın" dediği Kuzgun'un zaten Dila'ya aşık olduğunu ne kadar daha saklamaya çalışacağı ise merak konusu. 

Vurulan kim? Kuzgun mu Dila mı?

19-04/10/dla-kuzgun-9.png

Kuzgun’un hayatının değdiği herkesi hedefine alan acımasız bir saldırı planı devreye girecek. Kuzgun ve Dila’nın yanı sıra, ailelerinden birçok kişinin olduğu sırada silahlar patlamaya başlayacak.Kuzgun ve Dila birbirlerini kurtarmak için hamle yaptıklarında hangisinin kurşunların hedefi olacağını ise yeni bölümde öğreneceğiz.

Kuzgun yeni bölümü ile bu akşam Star'da!

Kuzgun 9. bölüm fragmanı yayınlandı! 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin