Kadın dizisinin yeni sezon afişi ortaya çıktı!

Kadın dizisinin 3. sezon afişi görenlerin beğenisini kazandı.

Taha Güven
30 Eylül 2019 - 11:30
Yeni Bölüm

MED YAPIM ile MF YAPIM’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Nadim Güç’ün oturduğu ve senaryosunu Hande Altaylı’nın kaleme aldığı Kadındizisi için geri sayım devam etmekte. 

Yeni Bölüm Tanıtımı İzleyenler İçin Büyük Bir Merak Uyandırdı! 

Başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın üstlendiği, Şerif Erol, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu ve Feyyaz Duman gibi başarılı isimlerinde rol aldığı dizinin 3. Sezon tanıtımı izleyicisi ile buluştu ve sosyal medyada çok kısa bir süre içerisinde paylaşıldı.

İşte Yeni Sezon Afişi!

 19-09/30/kadin-3sezon-afis.jpg

FOX TV ekranlarının beğenilen ve Salı günlerinin en çok izlenen dizisi “Kadın” 3. Sezon için yeni bir afiş çalışmasına gitti. Yeni tasarlanan afiş Bahar (Özge Özpirinçci) karakterinin daha da güçlü bir kadın olarak göreceğimizin ipucunu verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin