Makbule Meyzinoğlu Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda!

Ekranların sevilen dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
30 Eylül 2019 - 11:17
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında ES Film imzalı dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Kaldığı yerden tüm heyecanıyla devam eden dizinin kadrosuna katılan birçok oyuncunun ardından yeni bir isim daha dahil oldu. 

19-09/30/abdulhamid-han.jpg

Abdülhamid Han karakterine can veren Bülent İnal'ın başrolünde olduğu başarılı dizide, birbirinden değerli sanatçılar da Osmanlı'nın önemli bir dönemini yeniden inşa eden bu kurgusal yapımın kadrosunda bir araya geldi. Yeni sezonda Sermet Yeşil (Zalman David Levotin), Alp Akar (Şehzade Ahmet Nurettin), Devrim Yakut (Cemile Sultan) ve Şakir Güler'in (David Grun) dahil olduğu dizinin kadrosu yeni isimleri ağırlamaya devam ediyor. 

Makbule Meyzinoğlu Payitaht Abdülhamid dizisinin kadrosunda!

19-09/30/zalman-in-karisi-ester.png

Daha önce : Aşk Yalanı Sever, Çalıkuşu ve Güllerin Savaşı gibi projelerde yer alan Makbule Meyzinoğlu, Zalman'ın karısı ve gelecekte Siyonizm'in annesi olacak olan Ester karakteri ile dizinin kadrosuna dahil oldu..

Makbule Meyzinoğlu kimdir?

19-09/30/makbule-meyzinoglu.jpg

3 Mart 1974 İstanbul doğumlu olan oyuncu, 35 buçuk Akademi'de oyunculuk eğitimi aldı. Hanımın Çiftliği ile başlayan oyunculuk deneyimleri boyunca: Güllerin Savaşı, Aşk Yalanı Sever, Çalıkuşu, Muhteşem Yüzyıl, O Hayat Benim gibi dizilerde yer aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin