Kardeş Çocukları final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Sevilen dizi ekranlara veda ediyor.

Merve Mutlu
30 Eylül 2019 - 10:30
Yeni Bölüm

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ (Yıldırım Saner), Ayça Bingöl (Ümran) ve Nur Fettahoğlu'nun (Umay) rol aldığı, Star TV ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kardeş Çocukları dizisi yeni sezonuna henüz merhaba demişken, sevenlerini üzecek bir karar aldı. 

19-09/30/kardes-cocukalri.jpg

Bambaşka hayatlar yaşayan iki kardeş Ümran ve Umay'ın yolu yıllar sonra ilginç bir şekilde kesişmesi ve onların kaderleri kızları Hayal ile Hayat'ın da en büyük sınavı olmasını konu alan dizide, yıllarca saklanan en büyük sırlar da en köklü gizemler de teker teker yüzleşilmek üzere ortaya çıkıyor.

Kardeş Çocukları final yapıyor!

19-09/30/umay-ve-umran.jpg

Ekranların sevilen dizisi Kardeş Çocukları'ndan izleyicileri üzecek haber geldi. Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın verdiği bilgiye göre: Kardeş Çocukları 21. bölümde ekranlara veda edecek. Salı akşamlarının sevilen yapımı 8 Ekim Salı akşamı final yapıyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin