Fox'un animasyon komedisi Bless the Harts bu akşam başlıyor! Bless the Harts konusu fragmanı

Güçlü seslendirme kadrosuyla dikkat çeken Fox animasyon komedisi Bless the Harts başlıyor! Bless the Harts konusu, fragmanı, kadrosu ve fotoğrafları...

Bünyesinde pek çok animasyon diziyi bulunduran Fox kanalının yeni animasyon dizisi "Bless the Harts" 29 Eylül 2019 Pazar akşamı başlıyor.

BLESS THE HARTS 1. SEZON BAŞLIYOR

Emily Spivey'in yaratıcısı olduğu; Spivey ile birlikte The Last Man on Earth yürütücü yapımcıları Phil Lord, Christopher Miller ve Seth Cohen'in arkasında olduğu animasyon komedisinin ilk sezonu 13 bölümden oluşuyor.

19-09/30/bless-the-harts-fox-izle.jpg

Açılış bölümünün ismi "Hug N' Bugs" olarak duyurulan dizi, ilk bölümün ardından 06 Ekim'de "Can't Get There from Here" isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

BLESS THE HARTS KONUSU

Peki, Bless the Harts'ta izleyiciyi nasıl bir hikaye bekliyor?

Dizinin hikayesi; Amerikan rüyası peşinde koşup statü ve zenginlik hayalleri için mücadele veren ve daima meteliğe kurşun atan güneyli bir topluluğa odaklanıyor. Ancak grubumuzun farkında olmadığı şey; arkadaşlık, aile ve kahkahaları ile zaten çoktan zenginliğe ulaşmış durumda olmalarıdır.

19-09/30/bless-the-harts-poster.jpg

BLESS THE HARTS SESLENDİRME KADROSU

20th Century Fox TV ve Lord Miller yapım şirketi ortaklığında hazırlanan yapımın seslendirme kadrosunda Kristen Wiig (Bridesmaids, Saturday Night Live), Maya Rudolph (The Good Place, Bridesmaids), Jillian Bell (Saturday Night Live, Workaholics, Eastbound & Down) ve Ike Barinholtz (Neighbors, The Mindy Project, Blockers) gibi tanıdık isimler bulunuyor.

"Bless the Harts" (Fox) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin