The Righteous Gemstones 2. sezon olacak mı? Karar açıklandı!

Danny McBride imzalı HBO komedisi The Righteous Gemstones'un geleceği belli oldu. The Righteous Gemstones 2. sezon onayını aldı. Yeni sezon detayları...

Televizyon dünyasının geleneklerine bağlı en hayırsever ailesinin maceraları sürecek...

THE RIGHTEOUS GEMSTONES DEVAM EDECEK!

Danny McBride'ın yaratıcısı olup başrolünü paylaştığı HBO komedisi "The Righteous Gemstones" ilk sezonu devam ederken 2. sezon onayını cebe koydu!

19-09/29/the-righteous-gemstones-dizi.jpg

McBride (Jesse Gemstone), John Goodman (Dr. Eli Gemstone), Edi Patterson (Judy Gemstone) ve Adam Devine (Kelvin Gemstone) gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin ilk sezonu dokuz bölümden oluşurken, sezon finali 13 Ekim'de gerçekleşecek.

The Righteous Gemstones'un yeni sezonunun ne zaman başlayacağı ya da bölüm sayısı hakkında bir açıklama yapılmadı.

HBO Programlama Başkan Yardımcısı Amy Gravitt konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Danny [McBride], Jody [Hill] ve David [Gordon Green] bizim favori iş birlikçilerimiz arasında yer alıyor. Bir aile komedisine girmelerinin böyle bir coşkuyla karşılanmasından dolayı çok mutluyuz. Gemstone ailesinin destansı yolculuğunun bir sonraki adımını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz" ifadelerini kullandı.

19-09/29/the-righteous-gemstones-dizi-izle.jpg

Televizyon aracılığıyla vaaz verip hayır işleriyle ön plana çıkan ve inanılmaz bir servet kazanmış sıradışı Gemstone ailesinin hikayesini ekranlara getiren dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Walton Goggins ("Baby" Billy Freeman), Cassidy Freeman (Amber Gemstone), Tony Cavalero (Keefe Chambers), Tim Baltz (BJ) ve Gregory Alan Williams (Martin Imari) gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise McBride, Hill ve Green dışında John Carcieri, Jeff Fradley ve Brandon James'ten oluşuyor.

"The Righteous Gemstones" (HBO) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin