Kadın yeni bölüm neden yok? Yeni bölüm ne zaman?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın bu akşam yayınlanmayacak.

Merve Mutlu
07 Ocak 2020 - 12:30
Yeni Bölüm

Başrolünde, hayata karşı tek başına mücadele veren 2 çocuk annesi Bahar karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve Fox ekranlarının sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Kadın dizisinin yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. 

20-01/07/arbah.png

Woman dizisinden uyarlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Kadın dizisinin yeni bölümleri büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Eşini kaybettikten sonra çocukları ile bir başına kalan, büyük bir hastalık atlatan ve eşinin ölmediğini öğrendikten sonra yeniden hayata tutunmaya çalışırken eşini tamamen kaybeden Bahar'ın acı dolu hayatını seyrettiğimiz Kadın dizisi bu hafta ekranlarda olmayacak. 

Kadın yeni bölüm ne zaman?

20-01/07/kaidn-78.png

Ocak ayında kanalların reklam anlaşmalarının yenilenmesi nedeniyle yayın arasına girmesi, dizilerin yeni bölümlerinin ertelenmesine neden oldu. Kadın dizisi 78. yeni bölümü ile 14 Ocak Salı akşamı ekranlarda olacak. 

Kadın yeni bölümde neler olacak?

20-01/07/kaidn-78-ne-zaman.png

Yılbaşı kutlamasına çağrılmayan ve evde tek kalan Şirin yine rahat durmadı. Babasının silahını çalan Şirin, eve giren hırsıza silahı doğrulturken, eniştesi Sarp'ı öldürdüğünü itiraf etti. Tam o sırada gelen Arif ise olanları duydu ve Şirin ile konuştu. Şirin yaptığı şeyi itiraf ederken Arif'e kanıtı olmadığını da söyledi ancak Arif konuşmaları ses kaydına aldı ve herkese dinletmeye karar verdi. 

Kadın 78. bölüm fragmanı yayınlandı!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin