Tutunamayanlar İrem (Ece Çeşmioğlu) kimdir?

Tutunamayanlar dizisinin oyuncularını sizler için derledik.

Merve Mutlu
07 Ocak 2020 - 14:05
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının merak uyandıran yeni absürt komedi dizisi Tutunamayanlar'ın oyuncuları da merak uyandırıyor. Tutunamayanlar İrem kimdir? Gerçek adı, yaşı, dizileri.. İşte tüm merak edilenler.. 

Tutunamayanlar İrem kimdir?

20-01/03/tutunamayanlar.png

İrem önceden çok zengin bir hayatı olan genç ve güzel bir kadındır. Ancak her şeylerini bir anda kaybederler. Bu şekilde yaşamak istemeyen İrem yeniden ayağa kalkmak ve zengin olmak için çalışmak isteyen azimli biridir. Tarık ona aşık olur ama o Tarık'a karşı boştır. Tarık da İrem'i etkilemek için zengin olmaya çalışacaktır. 

Tutunamayanlar dizisinde İrem karakterini Ece Çeşmioğlu canlandırmaktadır. 

Ece Çeşmioğlu kimdir?

20-01/03/irem.png

Ece Çeşmioğlu, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2002 yılında Çocuklar Duyması dizisi ile yaşayan güzel oyuncu; Muhteşem Yüzyıl Kösem, İki Aile, Gümüş, Firar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaz’ın Öyküsü, Kalbim Yangın Yeri dizilerinde rol almıştır. Show Tv ekranlarında yayınlanan; baş rolü Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun paylaştığı Yüz Yüze dizisinin kadrosunda yer almakta ve Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin