Zoey's Extraordinary Playlist dizisi başlıyor! Dizinin konusu, fragmanı, oyuncuları

Zoey's Extraordinary Playlist bu akşam NBC ekranlarında ekran serüvenine başlıyor. Zoey's Extraordinary Playlist dizisinin konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu ve fotoğrafları...

Başkalarının zihninden geçenleri, düşüncelerini popüler şarkılar eşliğinde bilmek nasıl hissettirirdi?

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST EKRAN SERÜVENİNE BAŞLIYOR!

NBC'nin Jane Levy'li sezon ortası müzikal dramedisi "Zoey's Extraordinary Playlist" 07 Ocak 2020 Salı akşamı ekran serüvenine başlıyor.

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-afis.jpg

"ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Austin Winsberg'in (Gossip Girl) senaryosunu kaleme aldığı; What Women Want (Kadınlar Ne İster) ve La La Land filmlerinden esintiler taşıyan bir dizi olarak nitelendirilen Zoey's Extraordinary Playlist'in hikayesi şöyle:

Pop şarkıları yerine her zaman podcasti tercih eden, içine kapanık bir kişiliğe sahip bilgisayar programcısı Zoey (Levy) olağan dışı bir olayın ardından; aniden ailesinin, meslektaşlarının ve tamamen yabancı insanların en özel kişisel isteklerini, duygularını ve arzularını popüler şarkılar eşliğinde duymaya başlar.

Zoey en başta kendi akıl sağlığını sorgular ancak etrafındaki bazı kişilerden aldığı destekle öncesinde istenmeyen lanetin aslında kendisi için inanılmaz derecede harika bir hediye olabileceğini keşfetmeye başlar.

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto1.jpg

ZOEY'S EXTRAORDINARY PLAYLIST KADRO BİLGİSİ

Dizinin oyuncu kadrosunda Levy'e Skylar Astin (Max), Alex Newell (Mo), John Clarence Stewart (Simon), Peter Gallagher (Mitch), Mary Steenburgen (Maggie) gibi isimler eşlik ediyorlar. Ünlü aktris Lauren Graham (Joan) ilk bölümde konuk oyuncu olarak hikayede gözükecek.

Lionsgate, Feigco Entertainment, Universal Television, Tannenbaum Company ve Universal Music Group ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise yazar Austin Winsberg, pilot bölüm yönetmeni Richard Shepard, Paul Feig, Jessie Henderson, David Blackman, Kim Tannenbaum & Eric Tannenbaum, Daniel Inkeles ve Jason Wang'dan oluşuyor.

ZOEY'S EXTRAORDINARY AÇILIŞ BÖLÜMÜNDEN DİĞER KARELER

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto2.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto3.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto4.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto5.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto6.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto7.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto8-1578399694.jpg

20-01/07/zoeys-extraordinary-playlist-1x01-foto9.jpg

"Zoey's Extraordinary Playlist" (NBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin