Tutunamayanlar Tarık (Doğu Demirkol) kimdir?

TRT1 ekranlarının yeni dizisi Tutunamayanlar'ın oyuncularından Doğu Demirkol'u sizler için inceledik.

Merve Mutlu
07 Ocak 2020 - 16:04
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarının Leyla ile Mecnun'dan sonra yeni absürt dizisi Tutunamayanlar'ın Tarık karakteri izleyenlerin beğenisini kazanacak. Tutunamayanlar Tarık hakkında her şey bu haberde. 

Tutunamayanlar Tarık kimdir?

20-01/03/tutunamayanlar-tarik.png

Tarık 30'lu yaşlarda ancak hâlâ bir şey olamamış bir gençtir. Hiç hedef koymamış hiç de aşık olmamıştır. İş görüşmesinde İrem ile tanışan Tarık onu etkilemek için zengin olmaya karar verir. Şu ana kadar hiç çalışmayan Tarık zengin olmak için farklı girişimlerde bulunacaktır. 

Tutunamayanlar dizisinde Tarık karakterini Doğu Demirkol canlandırmaktadır. 

Doğu Demirkol kimdir?

20-01/03/dogu-demirkol-kimdir.jpg

6 Eylül 1985 doğumlu olan oyuncu, Bilgisayar Mühendisliği üzerine üniversite eğitimi almış ardından da Yetenek Sizsiniz Programına katıldıktan sonra komedyen olmuştur.Güldür Güldür Show’da yaptığı gösteriler ile geniş kitlelere ulaşan isim, Ölümlü Dünya Filminde Zafer karakterini canlandırmış arıdndan da Bayi Toplantısı filmine dahil olmuştur. Ahlak Ağacı adlı ödüllü filmde başrolü oynayan Demirkol'un ilk dizi deneyimi Tutunamayanlar'dır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin