Kağıt Ev Cemre Kim? Helin Kandemir Kimdir?

Kağıt Ev Cemre kim? Genç oyuncu Helin Kandemir tarafından hayat verilen karakteri nasıl göreceğiz? Rolü canlandıran Helin Kandemir kimdir? Kaç yaşında.


19 Nisan 2021 - 20:25
Gündem

Star TV’nin yeni dizisi Kağıt Ev, bomba gibi bir başlangıç yaptı. Dizi ilk bölümüyle sevildi gibi gözüküyor. Tabii ki bazı karakterler de daha ilk bölümden merak edilmeye başlandı. İşte bu karakterlerden birisi de Kağıt Ev Cemre oldu. Aslında tüm olayları başlatan karakter olarak gösterilen isim, diziye damgasını vuracak orası kesin. Peki, Kağıt Ev Cemre kim? Role hayat veren Helin Kandemir kimdir?

Kağıt Ev Cemre Kim?

Karakterin tam adı Cemre Fırtına. Dizide “mutlu” ailenin ortanca çocuğu olarak biliniyor. Bir hayli genç olan isim 16 yaşında ve dizide de ailenin ortanca çocuğu rolünde. Ama karakter açısından bir hayli dengesiz bir karakter olduğunu söylemek lazım.

Cemre’yi zaman zaman çok sinirli zaman zaman neşeli bir karakter olarak izleyeceğiz. Babasına düşkünlüğü ile öne çıkacak Cemre, zaten bu nedenle de işleri bir hayli karıştıracak.

Babasının annesini İnci ile aldattığını düşünen karakter, evin yardımcısının kızı İnci’yi bir kavga sırasında öldürecek ve olaylar başlayacak. Kağıt Ev Cemre kim artık biliyoruz. Karaktere hayat verecek olan isme geçelim.

Helin Kandemir Kimdir?

Çok genç oyunculardan biri olan Helin Kandemir, 2004 doğumlu. Daha öncesinde genelde reklam filmlerinde yer alan yeni yüz, ilk kez Ötesiz İnsanlarla karşımıza çıktı. Galiba 2013 yılı olması lazım.

Sonrasında da zaten birçok ünlü yapımda genç yeteneği gördük. Hakan Muhafız, Bir Damla Gözyaşı, Bitmeyen Hikaye, İsimsizler genç yıldız adayının yer aldığı diğer yapımlar arasında gelmekte. En son ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Helin Kandemir’in oyunculuğunu görmüştük.

Bu sefer tam anlamıyla kilit bir karaktere can verecek olan Helin Kandemir kimdir az çok öğrenmiş olduk. Bakalım genç oyuncu yeni dizide nasıl bir performans gösterecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin