Kağıt Ev Oyuncuları Kimler? İşte Oyuncu Kadrosu

Kağıt Ev oyuncuları kimler? 1.bölümü yayınlanan Kağıt Ev konusu nasıl? Dizinin oyuncu kadrosu ve dizide yer alan ünlü isimlerin canlandıracakları karakterler.

Oğulcan Özsezgi
19 Nisan 2021 - 20:00
Gündem

Son dönemde bir yandan ünlü yapımlar veda ederken bir yandan da yeni diziler karşımıza çıkıyor. Bu yeni yapımlardan birisi de Kağıt Ev olacak. Bu akşam 1.bölümle başlayacak olan dizi, şimdiden çok konuşulmaya başlandı. Çünkü dizinin hem oyuncu kadrosu sağlam hem de konusu sağlam gibi gözüküyor. Peki, Kağıt Ev oyuncuları kimler? Oyuncu kadrosunda dikkat çeken hangi isimlerden söz edeceğiz. Daha önce Kağıt Ev konusu hakkında da bir içerik paylaşmıştık ama konuyu merak edenler için de ufak bir hatırlatma yapacağız.

Kağıt Ev Konusu Ne? Kısa Bir Özet

Dizinin konusunu ufak bir hatırlayalım. Dizide Fırtına ailesi konu edinecek. Fırtına ailesi kendi içerisinde yaşayan 3 çocuklu mutlu bir aile. Ya da böyle bir tablo çiziliyor diyebiliriz. Dizide olaylar ana karakterlerimizden biri olan Ceza Hukuku Profesörü Cihan Fırtına’nın eşini aldatmasıyla başlıyor.

Cihan Fırtına “Suçlu Peşinde” isimli bir programda danışmanlık yaparken, yapımcı Azra İnce ile bir ilişki yaşıyor ve o mutlu aile tablosu biraz olsun bozuluyor. Zaten Kağıt Ev oyuncuları kısmına geçtiğimiz zaman karakterlerin isimlerini orada paylaşacağımızı da not düşelim.

Aldatma olayından sonra evin 16 yaşındaki kızı Cemre durumu fark ediyor. Babasının annesini aldattığını anlıyor ama yanlış kişiden şüpheleniyor.

Evlerinde çalışmakta olan kadının kızı İnci’den şüpheleniyor ve ikili arasında bir kavga çıkıyor. Sonucunda da İnci kavga sırasında ölüyor. Bu dakikadan sonra ailenin büyük oğlu Mert dahil olmak üzere herkes İnci’yi aramaya başlıyor. Olaylar olaylar. :)

21-04/19/kagit-ev-oyunculari.jpg

Kağıt Ev Oyuncuları Kimler?

Kağıt Ev konusu için detayları verdiğimize göre artık dizinin oyuncularından da söz edebiliriz. Dizi de çok ünlü isimleri görüyoruz. Hemen isimleri ve canlandırdıkları karakterleri sıralıyorum.

Erdal Beşikçioğlu - Cihan karakteri
Can Nergis - Bülent Karakteri
Tuvana Türkay - Azra karakteri
Nur Fettahoğlu - Aylin
Nihal Koldaş - Gülsüm
Nejat Uygut - Mert
Helin Kandemir - Cemre
Yaşar Üzer - Halil karakteri
Tuğçe Aykut - İnci
Bulut Teker - Melisa
Bülent Gültekin - Çetin karakteri

Kağıt Ev oyuncuları da bunlar. Bakalım dizi ne kadar sürükleyici bir dizi olacak. Erdal Beşikçioğlu’nun Behzat Ç. dizisinden beridir ciddi rollerde merak ediyoruz. Performansı izleyip göreceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin