Luis Miguel: The Series 2. sezonda ihanetler ve yıkıcı bir kayıp!

Luis Miguel'in öyküsüne tanıklık ettiğimiz "Luis Miguel: The Series" 2. sezonuyla Netflix'e döndü! Yeni sezon detayları...

Güneş ne kadar parlarsa gölgeler o kadar karanlık olur...

Meksikalı süperstar şarkıcı Luis Miguel'in yaşam öyküsüne kaldığımız yerden devam ediyoruz.

LUIS MIGUEL: THE SERIES YENİ SEZONUYLA DÖNDÜ!

On yıllar boyunca Latin Amerika ve ötesinde dinleyicilerini büyüleyen Luis Miguel'in öyküsüne tanıklık ettiğimiz "Luis Miguel: The Series" 2. sezonuyla Netflix'e döndü!

İlk sezonu 13 bölümden oluşan yapımın 2. sezonu 8 bölümden oluşmakta.

Yeni sezonun ilk iki bölümü 18 Nisan'da izleyiciyle buluştu. Geri kalan altı bölüm haftalık olarak her Pazar günü Netflix abonelerine sunulmaya devam edilecek. Sezonun son bölümü 30 Mayıs'ta yayınlanacak.

21-04/19/luis-miguel-2-sezon-afis.jpg

LUIS MIGUEL 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Yeni sezon hikayesinde; kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Luis Miguel bir dizi ihanetle, üzücü açıklamalarla ve yıkıcı bir kayıpla başa çıkmaya çalışırken ailesiyle sorunlar yaşıyor.

Sezonun açılış bölümünde 1992 senesinde çaresiz durumda olan Luis Miguel annesinin kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve Sergio'nun velayetini almak için her şeyi göze almıştır.

LUIS MIGUEL 2. SEZON BÖLÜM REHBERİ

Yeni sezonun yayınlanan ilk iki bölümü şu şekilde:

- 2. Sezon 1. Bölüm: "Qué nivel de mujer" (46 dakika)
- 2. Sezon 2. Bölüm: "Noche de paz" (52 dakika)

Kalan bölümler sırasıyla 25 Nisan, 02 Mayıs, 09 Mayıs, 16 Mayıs, 23 Mayıs ve 30 Mayıs'ta platforma eklenecek.

Diego Boneta (Luis Miguel), César Bordón (Hugo López), Juanpa Zurita (Alejandro 'Alex' Basteri) üçlüsünün başrolleri paylaştığı Luis Miguel: The Series'in oyuncu kadrosunda Camila Sodi (Erika), Fernando Guallar (Mauricio Ambrosi), Pablo Cruz (Patricio Robles), Macarena Achaga (Michelle Salas), Juan Ignacio Cane (José Pérez), Valery Sais (Genç Michelle), Axel Llunas (Genç Sergio Basteri), César Santana (Alex McCluskey), Lola Casamayor (Matilde), Gabriel Nuncio (Doc), Pilar Santacruz (Sophie), Óscar Jaenada (Luis Rey), Izan Llunas (Genç Luis Miguel), Paulina Dávila (Mariana Yazbek), Martín Bello (Tito), Anna Favella (Marcela Basteri), Vanessa Bauche (Rosy Esquivel) gibi isimler de rol alıyor.

21-04/19/luis-miguel-2-sezon-izle.jpg

Gato Grande Productions & MGM Television ortak yapımcılığında hazırlanan yapımın yürütücü yapımcı kadrosu ise Diego Boneta, Óscar Jaenada, Daniel Krauze, Antonio Cue, Miguel Alemán, José Luis Ramírez, Carla González Vargas, Mark Burnett, Luis Miguel ve Pablo Cruz'dan oluşuyor.

"Luis Miguel, The Series" (Netflix) 2. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin