Kalbimdeki Deniz 19. bölümde sırlar ortaya çıkıyor

Fox ekranlarının ilgiyle takip edilen sürpriz sahneleriyle izleyicisini şaşırtmayı başaran Kalbimdeki Deniz dizisinin 19. bölümüne Mustafa’nın Ece’ye romantik sürprizi ve sırların ortaya çıkması bomba gibi düştü.

Sibel Karagöl
06 Mart 2017 - 21:41
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının ilgiyle takip edilen sürpriz sahneleriyle izleyicisini şaşırtmayı başaran Kalbimdeki Deniz dizisinin 19. bölümüne Mustafa’nın Ece’ye romantik sürprizi ve sırların ortaya çıkması bomba gibi düştü.

 17-03/06/kd19.jpg

Kalbimdeki Deniz dizisinin 19. bölümünde Mirat ve Deniz arkadaşlıktan öte olan duygularını, birbirlerine iyice hissettirmeye başladılar. Deniz, Serdem ve Diyar’ın konuşmalarını duyduğunda şok oldu ve o an da Mirat’a olan hislerinin iyice farkına vararak, Diyar’a karşı tepkisini belirtip, mesafeli davranışlarda bulunur. Mirat’ın, Ozan’ın babası rolüne büründüğünü düşünen ve buna oldukça sinirlenen Ece ile Mirat arasında, soğuk rüzgarlar esmeye başladı. Her şeye rağmen Mustafa’yla arasındaki histen mutlu olduğu Ece’nin gözlerinden okunuyor. Ayrıca Mustafa’nın Ece’nin hayaliyle ilgili olan sürprizi de Ece’yi fazlasıyla etkiledi.

Bu sırada Hülya ile ilgili bütün gerçekleri ve sırları öğrenen Artun bunu kendine koz olarak kullanıp, Hülya’yı onunla birlikte çalışması için tehdit eder. Fakat Hülya kolay kolay vazgeçmeyerek Artun’u takip eder, açıklarını bulur ve bunları telefonuna kayıt ederek kendi kozunu oluşturur.

Olanlardan haberi olmayan Artun, Deniz’lerde yemeğe davetliyken bir anda Hülya ortaya çıkar ve hazırlamış olduğu kozu zafer edasıyla Artun’a sunar ama işler tam da istediği gibi gitmez o sırada Mirat ve Deniz de yanlarına gelir.

Heyecanın dorukta olduğu 19. bölümde seyirciyi etkisi altında bırakan Fox ekranlarının vazgeçilmezi Kalbimdeki Deniz 20. bölümüyle 11 Mart Cumartesi akşamı saat 20:00 da sevenleriyle buluşacak.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin