Anne 18. bölüm fragmanında Cengiz tutuklanacak mı?

Star TV ekranlarının gözdesi, duygusal sahneleriyle yüreklerimizi burkan Anne dizisi 18. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
06 Mart 2017 - 20:33
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının gözdesi, duygusal sahneleriyle yüreklerimizi burkan Anne dizisi 18. bölüm fragmanları yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Anne dizisinin 17. bölümünde Zeynep annesi Gönül’ün babasını öldürdüğünü öğrenmişti… Gönül’le tam araları düzeliyor sanmıştık ki Zeynep’in bu gerçeği öğrenmesiyle beraber aralarında soğuk rüzgarlar esmeye başlamıştı. Annesine olan kızgınlığı, Turna’yla ilgili bütün konular, Şule ve Cengiz yüzünden, Zeynep kendi içinde her geçen gün bir şeylerin iyi olacağı umudunu biraz daha yitirmeye başlamıştı.

17-03/06/zey.jpg

Dizinin 18. bölüm fragmanında ise Zeynep’in yaşadığı hayal kırıklıklarını, çaresizce gözyaşlarına hakim olamadan Gönül’le paylaşması izleyenlere duygu seli yaşatmaya hazırlanıyor. Terk edildiğini, babasız ve annesiz büyüdüğünü söyleyerek aslında içinde duyduğu anne baba boşluğunun dolmadığını, sıcak aile ortamını hiç tam anlamıyla hissedemediğini biraz dinmeye başladı derken yine böyle bir vurgun yemenin kaldırılamayacak bir yük olduğunu gözler önüne seriyor.

Dizinin 18. bölüm fragmanındaysa Melek'i kaçıran Cengiz, Zeynep'den fidye ister. Buluşma yerine gelen Zeynep, Komiser Sinan'la anlaşıp, Cengiz'e tuzak kurmuştur. Bu sırada vurulan Cengiz parmaklıklar arasına mı atılacak?

Anne dizisi 18. bölümüyle Star TV ekranlarında 7 Mart saat 20:00’da duygusal sahneler eşliğinde sevenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin