Paramparça 94. bölüm fragmanında küçük Alaz kayıp!

Star TV ekranlarının heyecanla izlenen 3 sezondur ekranlarda olan sürükleyici aile drama dizisi Paramparça’nın 94. bölüm fragmanları yayınlandı.

Sibel Karagöl
06 Mart 2017 - 18:34
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarının heyecanla izlenen 3 sezondur ekranlarda olan sürükleyici aile drama dizisi Paramparça’nın 94. bölüm fragmanları yayınlandı.

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 93. bölümünde Ozan’ın kontrol edilemez fevri tavırları, Harun’un vasiyetinin açıklanmasıyla beraber durdurulamaz hale gelmeye başlamıştı. Şirketten istifa eden Ozan, babasının Harun Erguvan olduğu gerçeğini kabullenmişti. Cihan’ın ihbarı Ozan’ı çileden çıkaran son hamle olmuştu.

Paramparça 94.bölüm fragmanı

Bu hafta yayınlanan 94. bölüm fragmanında ise Damir ve Ozan ortaklığını kabullenmeyen Cihan durumu Rahmi, Özkan ve Yıldırım’a anlatarak bu ortaklığı bozmak için harekete geçmeye hazırlanıyor. Bu sırada Hazal’ı da kendi yanına çekmeye hazırlanan Damir ise yağmur altında romantik bir evlenme teklifiyle Hazal’ı şok ediyor.

17-03/06/p1.jpg

Öte Yandan Oğlu Alaz’la beraber ormanda yürüyüş yapan Dilara bir tanıdığıyla karşılaştığı sırada, babası Harun’a benzettiği birinin arkasından sessizce giden Alaz, ormanda kayboluyor! Asu’nun önünde duran ve silahlı birinin kullandığı arabaya binmesi tehlike sinyallerinin Damir tarafından çalındığına işaret ediyor.

Paramparça 94.bölüm 2. fragmanı

Hazal’ın Damir’e cevabı ne olacak? Cihan’ın takip ettiği telefon sinyali bizi nereye ulaştıracak? Asu ve Damir cephesinde ki gerginlik nasıl sonuçlanacak? Hepsi ve daha fazlası için Paramparça 94.bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20:00 da takipçileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin