Kalk Gidelim 108. bölüm fragmanı yayınlandı!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Kalk Gidelim'den yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
24 Haziran 2020 - 11:59
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen dizisi Kalk Gidelim, kaldığı yerden hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosunda: Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan'ın bir araya geldiği dizinin 108. bölüm fragmanı yayınlandı.

20-06/24/kalk-gidelim.png 

Çin'de başlayan ve tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgının pik yaptığı dönemde, sosyal mesafe kurallarına uygunsuzluk nedeniyle dizi setlerine ara verilmesi ile Kalk Gidelim Eve adı altında ev çekimleri ile devam eden dizi, olağan çekimlerine kaldığı yerden devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, 108. bölümü ile bu hafta da ekranlardaki yerini alacak. 

Kalk Gidelim 108. bölüm fragmanı yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin