Kalk Gidelim dizisinde tam 121 hayvan rol alıyor!

TRT1 ekranlarının sevilen dizisinde ilginç bir detay ortaya çıktı..

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 13:41
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Emin Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Aslı Omağ, Kerim Yağcı, Hayrettin, Alper Saylık, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alican Okumuş, Andrey Polyanin, Ece Aydemir, Can Kıran, Öznur Ön, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç, Ferhat Yılmaz, Burak Diri, Pelin Şahin, Ebuhan Tırtar Ve Bayazıt Gülercan gibi birçok ismi bir araya getiren Kalk Gidelim dizisi hakkında çok ilginç bir detay dikkat çekti. 

19-09/12/kalk-gidleimdizisi.jpg

Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen TRT1 dizisi Kalk Gidelim, en organik dizi olarak haklı bir üne kavuştu. Şu ana kadar 76 bölüme imza atan dizide, 85 adet büyükbaş hayvanın yanı sıra, 18 kedi, 16 köpek, tavuk Richard ve Pelin’in kuzusu olmak üzere tam 121 hayvan 3 sezondur diziye eşlik ediyor. 

Bazen ekibi uğraştırıp setin durmasına sebep oluyorken bazen de kahkaha krizlerine yol açan hayvanlar için Staff Film yapımcısı Eyüp Üstün, "Sevimli dostlarımız için veteriner setin bir parçası oldu. Dostlarımıza en iyi bakımlar yapılıyor ve sağlıklarına büyük önem veriliyor" diyor.  

19-09/12/kalk-gidelim.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin