Kuzgun yeni sezon fragmanıyla ne zaman başlayacağı belli oldu!

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun bomba gibi dönüyor.

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 11:05
Yeni Bölüm

Başrollerinde Barış Arduç (Kuzgun) ve Burcu Biricik'in (Dila) rol aldığı Star TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzgun'un yeni sezonu bomba gibi geliyor. 

19-09/12/dila-kuzgun.jpg

Kuzgun dizisinin yeni sezonunda kadroya katılan yeni oyuncularla hikaye daha da genişliyor. Fİ dizisi ile yıldızı parlayan Tülay Günal, şimdilerde Aynen Aynen adlı YouTube dizisinde Uraz Kaygılaroğlu ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya ve ünlü oyuncu Onur Saylak'ın da dahil olarak hikayeye renk katacağı dizinin ne zaman başlayacağı belli oldu. 

19-09/12/kzgun-yeni-sezon-1568275024.jpg

Dizinin sezon finalinde Kuzgun “Ben artık karanlığın ta kendisiyim, ben sen oldum” diyerek Behram'ı vurmuş, Dila'nın şok geçirmesine neden olmuştu. Kendi yaptıklarına ve yapmak istediklerine anlam veremeyen Dila, silahını alıp göğsüne tuttu. Kuzgun, önünde diz çöktü, onu sevdiğini söyledi, önce beni vur dedi ama Dila, “İçimdeki bu karanlıkla yaşayamam artık. Seni kalbinden vuracağım demiştim” diyerek kendisini göğsünden vurdu. Dila'nın bu intihar girişiminin ardından bambaşka bir Dila yeni sezonda bizleri bekliyor...

Kuzgun ne zaman başlayacak?

19-09/12/kuzgun-nn-1568275032.jpg

Dila'nın kendisini baştan yarattığı ve Ferman (Onur Saylak) adında biri ile evlilik hazırlığına girdiği, Kuzgun'un Dila'nın değerini anlayarak onun peşinde koşarak bu evliliği engellemeye çalışacağı yeni sezon izleyicilerde heyecan yaratırken, dizinin ne zaman başlayacağı da belli oldu. 

17. bölümü ile hız kesmeden kaldığı yerden devam edecek olan dizinin yeni sezonu 18 Eylül Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak. 

Kuzgun yeni sezon 17.bölüm 2. fragmanı:

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin