Ramo dizisinde Murat Yıldırım'ın annesini Sacide Taşaner canlandıracak!

Ekranlar için hazırlanan yeni dizinin kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Merve Mutlu
12 Eylül 2019 - 10:39
Yeni Bölüm

Kadrosunda Murat Yıldırım, Esra Bilgiç, Görkem Sevindik, Burcu Cavrar ve Cemre Baysel'in bir araya geldiği yeni sezon dizisi Ramo'nun kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. 

19-09/12/ramo.jpg

Hazırlıkları uzun bir süredir BKM tarafından yürütülen ve Eylül ayında başlayacak olan çekimlerin ardından çok yakında Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkması planlanan dizinin kadrosundaki bir isim daha belli oldu. Bir mafya dizisi olarak karşımıza çıkacak olan Ramo dizisinin cast çalışmaları titizlikle yürütülüyor. 

Sacide Taşaner Ramo dizisinde!

19-09/12/sacide-tasaner.jpg

Murat Yıldırım'ın Ramazan karakteri ile başrolünde yer alacağı, Esra Bilgiç'in Avukat Sibel karakteri ile başrol partneri olacağı Ramo dizisinde Ramazan'ın annesi Sabahat karakterini canlandıracak olan oyuncu Sacide Taşaner oldu.

Daha önce Şıh Senem, Hicran, Bir Bulut Olsam, Yer Gök Aşk, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kurt Seyit ve Şura gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Taşaner, Ramo dizisinde izleyici karşısına çıkacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin