Kalk Gidelim sezon finali tarihi belli oldu!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisinde bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Kalk Gidelim sezon finali ne zaman? Dizi izleyicilerine müjdeli haber!

Nurşah
24 Mayıs 2018 - 12:29
Yeni Bölüm

Trt 1 ekranlarında her cumartesi günü izleyici ile buluşan Kalk Gidelim yeni bölüm yok mu? 28. bölüm ne zaman? Bu sezon yayınlanan en eğlenceli yapımlar arasında yer alan dizinin sevenlerine müjdeli haber geldi, Kalk Gidelim sezon finali tarihi belli oldu!

 18-05/24/kalk-gidelim-sezon-finali.jpg

Kalk Gidelim yeni bölüm yok mu?

Çekimleri Muğla'da yapılan sevilen aile dizisi Kalk Gidelim 28. bölümü bu hafta ekranlarda olmayacak! Onun yerine TRT ekranlarında 26 Mayıs 2018 tarihinde Şampiyonlar Ligi Final Karşılaşması yayınlanacak... Sevilen dizinin merakla beklenen yeni bölümü ise 2 Haziran Cumartesi günü saat 20.40'ta izleyicilerle buluşacak!

18-05/24/kalk-gidelim-sezon-finali-ne-zaman.Jpeg

Kalk Gidelim sezon finali ne zaman?

Dönem sonuna yaklaştığımız şu günlerde ekranlarda olan dizilerden birer birer final haberleri gelirken, Kalk Gidelim ekibinden ses çıkmamıştı. En sonunda beklenen haber geldi! Kalk Gidelim 9 Haziran 2018 tarihinde yayınlanacak olan 29. bölüm ile ekranlara kısa bir süreliğine veda edecek...

Sürpriz haber bu kadarla da kalmadı. Sevilen dizi Kalk Gidelim, Temmuz ayında tekrar ekranlara dönecek ve yeni bölümleri ile yaz aylarımızı şenlendirmeye devam edecek!

Kalk Gidelim 28. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin