Ryan Guzman da 9-1-1 dizisinin 2. sezonunda!

Jennifer Love Hewitt'in ardından Ryan Guzman da 9-1-1 dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Volkan Küçükel
24 Mayıs 2018 - 11:00
Gündem

Ryan Guzman, "9-1-1"ı tuşlayan son isim oldu!

9-1-1 DİZİSİNE YENİ YÜZLER KATILMAYA DEVAM EDİYOR

The Boy Next Door (Komşu Çocuk) filmiyle bilinen aktör, Fox'un ilk müdahale ekibi temalı ilgi gören dizisi 9-1-1'ın ikinci sezon oyuncu kadrosuna düzenli bir rolle dahil oldu.

Guzman dizide Capt. Bobby Nash (Peter Krause) liderliğindeki itfaiye ekibinin yeni üyesi olarak karşımıza çıkacak.

18-05/24/ryan-guzman-dizileri.jpg

Jennifer Lopez ile birlikte başrolleri paylaştığı The Boy Next Door ve Richard Linklater'ın Everybody Wants Some!! filmlerinde rol alan 30 yaşındaki Ryan Guzman televizyon dünyasında ise şu dizilerde karşımıza çıktı: Notorious (Ryan Mills), Heroes Reborn (Carlos Gutierrrez) ve Pretty Little Liars (Jake).

9-1-1 KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Tim Minear üçlüsünün arkasında olduğu; en ürpertici, şok edici ve yürekleri durduran olayların merkezindeki polisler, paramedikler ve itfaiyecilerin tansiyon yükseltici deneyimlerini ve yaşamlarının perde arkasındaki olayları ekranlara taşıyan 9-1-1'in oyuncu kadrosunda Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi ve Rockmond Dunbar gibi isimler yer alıyor.

18-05/24/fox-9-1-1-poster.jpg

Evan "Buck" Buckley'in (Oliver Stark) kız kardeşi ve yeni 911 operatörü Maddie rolüyle Jennifer Love Hewitt de (Party of Five, Time of Your Life) dizinin yeni sezon oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde dahil olmuştu.

Dizinin ilk sezonunda 911 operatörü Abby Clark'ı canlandıran Connie Britton'ın ikinci sezonda konuk oyuncu olarak görünmesi için görüşmelerin devam ettiği de biliniyor.

9-1-1 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

9-1-1, sonbahar döneminde yeni sezon bölümleriyle Pazartesi akşamları Fox izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin