Watchmen dizisinin oyuncu kadrosu belli olmaya başladı!

HBO'nun merakla beklenen çizgi roman uyarlaması dizisi Watchmen'in oyuncu kadrosuyla ilgili ilk bilgiler geldi. Watchmen oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
24 Mayıs 2018 - 10:23
Gündem

Alan Moore ve Dave Gibbons ikilisince yaratılan ve DC Comics tarafından 1986-1987 senelerinde yayımlanan popüler çizgi roman "Watchmen"in HBO ve Damon Lindelof ortaklığıyla gerçekleşecek dizi uyarlaması projesi bir süredir gündemde.

Son dönemin en heyecan verici çizgi roman uyarlaması dizilerinden biri olarak gösterilen projenin oyuncu kadrosuyla ilgili ilk detaylar gelmeye başladı.

WATCHMEN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin pilot bölüm oyuncu kadrosuna ismini yazdıran oyuncular şöyle:

- Regina King (The Leftovers, Seven Seconds)
- Don Johnson (Miami Vice, Book Club)
- Tim Blake Nelson (Monster)
- Louis Gossett Jr. (The Cuban)
- Adelaide Clemens (Rectify, Parade's End)
- Andrew Howard (Outpost, The Oath, Hatfields & McCoys)

18-05/24/watcmen-dizisi-oyunculari-1-bolum.jpg

The Leftovers dizisinde Damon Lindelof ile birlikte çalışmışlığı bulunan King'in başroldeki isimlerden biri olacağı belirtilirken listedeki diğer isimlerden hangilerinin ana oyuncu kadrosunda yer aldığı, hangilerinin yinelenen rollerle karşımıza çıkacağı konusunda şimdilik bir netlik yok.

Oyuncuların hangi karakterlerle karşımıza çıkacakları konusunda da bir bilgi verilmiş değil. Tahminler ise şu yönde:

- Regina King / Angela Abar
- Louis Gossett Jr. / Old Man
- Andrew Howard / Red Scare
- Adelaide Clemens / Pirate Jenny

18-05/24/watcmen-dizisi-oyunculari-2-bolum.jpg

WATCHMEN DİZİSİNİN HİKAYESİ NASIL OLACAK?

Kara mizah ve distopyacı süper kahraman türünü ele alan Watchmen çizgi romanının hikayesi 1985 yılında ABD ve Rusya arasındaki Soğuk Savaş döneminin zirvesinde alternatif bir tarihte geçmekte. Çoğu emekli olmuş Amerikalı süper kahramanlardan oluşan bir grup, bir süper kahramanın ölümünü araştırırken bildiğimiz şekliyle tarihin gidişatını değiştirebilecek ciddi bir komployu ortaya çıkarır.

Watchmen'in dizi uyarlaması çizgi roman ve 2009 yapımı film uyarlamasının karışımı bir tarzda olacak. Hikaye, aynı evrende geçmekle birlikte izleyenlere yeni sorular sorduracak ve dünyaya farklı bir pencereden baktıracak nitelikte olacak. Çizgi romanda yer almayan farklı ve bilinmeyen yeni karakterlerle tanışacağız.

18-05/24/watchmen-cizgi-romani.jpg

White Rabbit ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Watchmen dizisinin yürütücü yapımcı kadrosu Lindelof ile birlikte pilot bölüm yönetmeni Nicole Kassell ve Tom Spezialy'den oluşuyor.

Watchmen dizisinin deneme bölüm çekimlerine yakın bir zamanda başlanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin