Kalk Gidelim'in yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

TRT1'in sevilen dizisi Kalk Gidelim'in günü değişti.

Merve Mutlu
08 Ekim 2020 - 10:48
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve ekranların sevilen yapımları arasına girmeyi başaran Kalk Gidelim dizisi, hız kesmeden yayın hayatına devam ediyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Aslı Omağ, Hayrettin, Kerim Yağcı, Alper Saylık, Can Kıran, Sena Çakır, Ali Dinç, Dilara Gül Demiral ve Bayazıt Gülercan gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin yayın günü değişti.

20-10/08/kalk-gidelim.jpeg

4 sezondur ekranda olan ve geçen hafta günün en çok izlenen dizisi olmayı başaran Kalk Gidelim dizisi izleyiciler tarafından keyifle izlenmeye devam ediyor. 

Kalk Gidelim'in yayın günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

20-10/08/kalk-gidelim-gunu-degisti.jpg

TRT1 ekranları yeni sezonda yeni dizilerle izleyicileri memnun etmeye çalışıyor. Masumlar Apartmanı dizisinin ardından yeni TRT dizisi olarak izleyiciyle tanışmaya hazırlanan Gönül Dağı dizisinin yayın günü Cumartesi akşamları olarak belirlenirken, Kalk Gidelim dizisinin günü de perşembe akşamına çekildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin