Sadakatsiz dizisinin konusu nedir? Ne anlatıyor?

Yeni dizi Sadakatsiz bu akşam başlıyor. Dizinin konusu nedir?

Merve Mutlu
07 Ekim 2020 - 17:17
Gündem

Başrolünde Cansu Dere'nin yer aldığı Dr. Foster adlı dünyaca ünlü diziden uyarlanan Sadakatsiz dizisinin hazırlıkları tamamlandı. Kanal D ekranlarında bu akşam yayınlanmaya başlayacak olan dizinin konusu merak uyandırıyor.

20-10/07/cansu-dere-melis-sezen.jpg

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'u buluşturan; Burak Sergen, Özge Özder, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Hikmet Körmükçü, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Sena Altuner, Emir Taro Tekin, Alp Akar, Mahmut Gökgöz, Onur Berk Arslanoğlu, Oktay Oy, Gamze Büyükbaşoğlu, Mutlunur Lafçı, Merve Akın, Dora Dalgıç, Bekir Hakan Uyanık, Selin Aydınlıoğlu gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren yeni proje bu akşam başlıyor. 

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

20-10/07/sadakatsiz-dizisi.jpg

Oldukça güzel, başarılı ve akıllı bir kadın olan Asya, çok sevdiği kocası Volkan tarafından aldatıldığından şüphelenir ve araştırmaya başlar. Yaptığı araştırmalar sonucunda da kocasının kendisini iş arkadaşının kızı Derin ile aldattığını öğrenir. Üstelik yakın çevrelerindeki tüm dostları da bu durumu bilip kendisinden saklamaktadır. Bu durumu öğrenen Asya'nın gazabı ise büyük olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin