Kan Çiçekleri rekor kırdı!

Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in başrolünde yer aldığı Kan Çiçekleri bir yılda en çok izlenen film oldu. Peki Kan Çiçekleri'nin izlenme oranı ne?Kan Çiçekleri ne anlatıyor? Kan Çiçekleri'nde kimler oynuyor? Kan Çiçekleri dizisinin konusu ne? Kan Çiçekleri nerede çekiliyor? Barış Baktaş kimdir? Yağmur Yüksel kimdir?

Berfin Sengil
28 Aralık 2023 - 09:29
Gündem

Kanal 7'nin Unik Film ve Rains Pictures dizisi Kan Çiçekleri, günlük diziler içinde 1 yılda 1 milyar izlenmeyi aşan ilk dizi oldu.

Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in başrolünde yer aldığı Kan Çiçekleri kan davasıyla başlayan büyük aşkı ele alıyor. Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan, diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi Kan Çiçekleri ile seyirciyle buluşuyor.

İşte seyircinin ilgisini gösteren izlenme rakamları...

Kan Çiçekleri hafta içi her gün 16:30’da Kanal 7’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin