Kan Çiçekleri'nden yeni rekor!

Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel'in paylaştığı Kan Çiçekleri dizisinin YouTube hesabı 1 milyon aboneye ulaştı. Kan Çiçekleri'nin Dilan'ı kimdir? Kan Çiçekleri'nin Baran'ı kimdir? Yağmur Yüksel kimdir? Barış Baktaş kimdir? Kan Çiçekleri'nin konusu ne? Kan Çiçekleri hangi günler yayınlanıyor? Kan Çiçekleri nerede çekiliyor? Kan Çiçekleri ne zaman?

ozan
02 Kasım 2023 - 09:48
Gündem

Kanal 7'nin çok sevilerek takip edilen Kan Çiçekleri dizisi, 2. sezonda da büyük ilgi görüyor. Dilan ve Baran karakterlerinin aşkına odaklanan dizi, sadece Türkiye'de değil yurt dışında da çok seviliyor. Son olarak Kan Çiçekleri'nin YouTube hesabı 1 milyon aboneye ulaşarak önemli bir rakama ulaştı.

Yağmur Yüksel ve Barış Baktaş'ın başrollerini paylaştığı dizinin hayran kitlesi de her gün artıyor. Bu durum sosyal medya hesaplarına da yansıyan Kan Çiçekleri'nin YouTube kanalının abone sayısı da rekor kırıyor.

23-11/02/11.jpg

Kan Çiçekleri hafta içi her gün saat 16.30'da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin