Kanal D Arka Sokaklar'ın gününü dolduruyor! Hangi yarışma cuma günü yayınlanacak?

Arka Sokaklar dizisinin yayın saatinde başlayacak program belli oldu. Kanal D'nin Türkiye'nin yeni yıldızlarını seçeceği ve jürisinde Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Kerem Alışık’ın oturduğu yeni yarışması Yıldız De Bana'nın yayın tarihihi belirledi. Peki Arka Sokaklar ne zaman bitiyor? Arka Sokakları kaçıncı bölümde final yaptı? Yıldız De Bana yarışması ne zaman başlıyor? Yıldız De Bana yarışmasının seçmeleri yapıldı mı? Yıldız De Bana yarışmasının formatı ne? Yıldız De Bana yarışmasının konukları kim olacak? Hülya Avşar kimdir? Kerem Alışık kimdir? Büşra Pekin kimdir?

Volkan Usta
15 Mart 2023 - 17:00
Kültür Sanat

Kanal D'nin fnomen dizisi Arka Sokaklar'ın uzun süredir yayına gelmemesi sebebiyle cuma akşamları hangi dizi ya da programın yayınlanacağı merak ediliyordu. Erler Film’in patronu Türker İnanoğlu’nun sağlık sorunları nedeniyle ara verdiği dizinin sessiz sedasız bitmesinin ardından Kanal D, cuma akşamları yayınlayacağı yapıma karar verdi.

23-03/15/hulya-avsar.jpg

Kanal D'nin oyunculuk sektörüne yeni yüzler ve yetenekler kazandırmaya hazırlanan, Türkiye’nin yeni yıldızını seçecek olan yarışma programı “Yıldız De Bana” çok yakında ekrana gelecek.

23-02/01/kerem-alisik.jpg

Yayınlanan ilk tanıtımı ile büyük beğeni kazanan; Hülya Avşar, Büşra Pekin ve Kerem Alışık’ın jüri koltuğuna oturduğu “Yıldız De Bana”nın yaratıcı yönetmenliğini Hamdi Alkan üstleniyor.

23-02/01/busra-pekin.jpg

Ekran başındaki seyircilere eğlenceli vakit geçirtecek programın seçmeleri 6 şehirde yapılacak. Yarışmada 9 kadın, 9 erkek yarışmacı olmak üzere toplam 18 yarışmacı yer alacak. Her hafta oynayacakları skeçler ile ekrana gelecek olan yarışmacılara, jüri üyeleri tarafından da farklı görevler verilecek.

23-02/01/hamdi-alkan.jpeg

Pastel Yapım imzalı, “Yıldız De Bana” yakında Kanal D’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin