Merve Mutlu
02 Mart 2021 - 18:52
Gündem

İddialı yapımları ile yayın hayatını sürdüren Kanal D, dijital yayıncılıkta da yer almak için hazırlıklara başladı. Yalnızca internete özel içerikler üretecek olan kanalın ilk projesi belli oldu. Ücretsiz olarak sadece Kanal D Dijital platformlarında yayınlanacak olan Girift, yakında kanald.com.tr, Kanal D mobil uygulamaları ve Youtube Kanal D kanalında takipçilerle buluşmaya hazırlanıyor.

21-03/02/kanal-d.png

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Haydar Işık’ın üstlendiği Girift’in çekimleri tüm hızıyla devam ederken projenin başrollerini Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Selahattin Taşdöğen, Mazhar Selçuk Alaca ve Cahit Kaşıkçılar’ın paylaştığı belli oldu.

Kanal D Dijital platformlarında yeni dizi başlıyor: Grift!

21-03/02/grift.png

Oyuncu kadrosunda Özlem Bölükbaşı, İlker Şahinbaş, Metisha Schaefer, Şule Akan, Ömer Konakçı ve Burhan Çelik gibi isimlerin de yer aldığı projenin senaryosunu ise Emine Karataş ve Özlem Bölükbaşı kaleme alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin