Ekranların yasaklı ismi Memet Ali Alabora'nın yeni dizisi Türkiye'den de izlenebilecek!

Memet Ali Alabora'yı setlere döndüren proje Türkiye'de de izlenebilecek.

Merve Mutlu
02 Mart 2021 - 16:11
Gündem

Kara Melek, Yılan Hikayesi, Canım Kocacığım, Kasırga İnsanları, Karınca Yuvası, Heberler, Huzur, Galip Derviş ve son olarak da Keeping Faith gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan ve siyasi duruşu nedeniyle uzun süredir ekranlardan sessiz bir ambargo yiyen başarılı oyuncu Memet Ali Alabora'yı setlere döndüren dizi Türkiye'de de gösterime girecek. 21-03/02/memet-ali.jpg

Galller’in S4C kanalında Galce yayınlanan "Fflam" (Alev) dizisinde başrollerden birini üstlenerek hayranlarına sürpriz yapan oyuncu 2013’ten bu yana yaşadığı Galler’de hem oyuncu hem de yönetmen olarak birçok farklı projeye imza atmıştı. Yaklaşık 3 yıldır, oldukça zor bir dil olan Galce’yi öğrenen Alabora dizide, Türkiye’den siyasi nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kalan Deniz karakterini canlandırıyor. Alabora’yı ekranlarda görmeyi özleyen Türkiye’deki izleyiciler, S4C kanalının Clic adlı dijital platformuna ücretsiz kaydolarak dizinin bütün bölümlerini set halinde İngilizce altyazıyla izleyebiliyor.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin