Merve Mutlu
02 Mart 2021 - 15:30
Magazin

Kanal D ekranlarında Doctor Foster dizisinden uyarlanarak hazırlanan ve başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in paylaştığı Sadakatsiz dizisinin estirdiği fırtına tam gaz devam ediyor. İhanet teması ile çok konuşulan dizi Seren Serengil'in de sivri dilinden nasibini aldı.

21-03/02/melis-cansu.jpg

Ailesine ve aşka sımsıkı bağlı olan ancak bir gün aldatıldığını fark eden Asya'nın hikayesinin anlatıldığı dizi, aldatan eş Volkan'ın pişmanlığı ve kaybettiği kadının değerini anlaması ile devam ederken dizide Volkan'ın eşi Asya'yı canlandıran Cansu Dere ile birlikte olduğu sevgilisi Derin karakterini canlandıran Melis Sezen'in birlikte çektikleri fotoğraf Seren Serengil tarafından: "Sen de gözümden düşme istersen. Kocanın metresiyle hatıra fotoğrafı neyin kafası" sözleriyle eleştirilmişti. Yapım şirketi Medyapım yaptığı paylaşıma  "Derin ve Asya'nın gerçekte Melis ve Cansu olduğuna yemin edebiliriz ama galiba bunu asla kanıtlayamıyoruz" notunu düşerek Serengil'e gönderme yapmıştı.

Seren Serengil Sadakatsiz dizisinin yapım şirketinin açıklamasından tatmin olmadı!

21-03/02/serengis.png

Yapım şirketinin yaptığı açıklamaya ikna olmayan Seren Serengil, ilk paylaşımının arkasında durduğunu belirterek yeni bir paylaşım daha yaptı ve  "Olmaz, dizi bitene kadar yan yana gelemezler inanmam. Asya'nın canının acıdığını bir daha. Yapma Asya, haftaya kötü başlatma” ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin