Merve Mutlu
02 Mart 2021 - 15:22
Gündem

Başrollerinde Eda karakteriyle Hande Erçel'in, Serkan karakteriyle de Kerem Bürsin'in yer aldığı ve Fox ekranlarında bir yaz dizisi olarak başlayıp yayın hayatına kış sezonunda da başarıyla devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin sevilen oyuncusu korku dolu anlar yaşadı...

21-03/02/melisa.png

Eda ve Serkan'ın bir oyun olarak başlayan ve daha sonra gerçeğe dönen aşk hikayesinin kimi zaman romantik kimi zaman komik sahnelerle izleyiciye sunulduğu dizide Eda'nın en yakın arkadaşlarından biri olan Ceren karakterini canlandıran Melisa Döngel bıçaklı saldırıya uğradı. Melisa Döngel'in Sarıyer'e bağlı Ferah Evler Mahallesi'nde mahalle sakinlerinden Yusuf K., gürültü yaptıkları gerekçesiyle belediye işçilerine bıçakla saldırıp yaraladı. Olayı pencereden gören Döngel, duruma müdahale ederek "Polisi arayacağım" dedi. Bu sözlere öfkelenen komşusu elindeki bıçakla, oyuncuya küfür ederek oturduğu eve zorla girmeye kalktı. Olay yerine gelen polis saldırgan komşuyu yakaladı ve hakkında soruşturma başlatıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin