Kanal D o dizinin fişini çekti! Hangi dizi ekrana veda etmeye hazırlanıyor?

Kanal D'nin perşembe akşamları ekrana gelen dizisi Bir Derdim Var için flaş bir karar alındı. Peki Bir Derdim Var dizisi bitiyor mu? Bir Derdim Var neden final yapıyor? Bir Derdim Var kaçıncı bölümde ekrana veda edecek? Bir Derdim Var reytingleri nasıl? Bir Derdim Var dizisinin konusu ne? Bir Derdim Var dizisinde kimler rol alıyor? Bir Derdim Var dizisi uyarlama mı? Bir Derdim Var final mi yapıyor?

Volkan Usta
28 Kasım 2023 - 14:32
Kültür Sanat

Kanal D'nin sezona iddialı bir giriş yapan dizisi Bir Derdim Var için flaş bir karar alındı. İşte detaylar!

Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı Bir Derdim Var dizisi istediği reytingleri alamamasının kurbanı oluyor. Kanal D’nin AyNA Yapım imzalı dizisi kadrosu ve senayosu ile sezona farklı bir giriş yapmasına rağmen ekrana veda edecek gibi gözüküyor.

Burak Müjdeci’nin yönettiği İtalyan formattan uyarlanan dizi için final kararı alındı. Bu hafta 4. bölümüyle ekrana gelecek olan dizinin 6. bölümde ekran ömrünü tamamlayacağı konuşuluyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin