Kanal D'den Masterchef'e rakip yeni yemek yarışması başlıyor: Chef's Arena!.

Ekranlar yeni bir yemek yarışması ile daha tanışmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
25 Kasım 2019 - 15:30
Yeni Bölüm

tv8 ekranlarının Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin jüri üyesi olduğu sevilen yemek yarışması Masterchef'e güçlü bir rakip geliyor. Hazırlıkları devam eden yeni yemek yarışmasının detayları haberimizde.. 

19-11/25/chef-s-arena.png

Chef's Arena adı ile Kanal D ekranlarında yayınlanmak için gün sayan yeni yarışma programının jüri koltuğunda ünlü şefler Batuhan Piatti, Pınar İshakoğlu ve Sinan Budeyri  yer alacak. 

Birçok ülkede uygulanan bir format olan "kadınlar mı erkekler mi daha iyi şef olur?" ve " gerçek patron - gerçek müşteri" konseptleri ile izleyici karşısına çıkacak olan programda kadınlar ve erkekler iki takım halinde yarışacak. 

19-11/25/kadinlar-mi-erkekler-mi.png

Chef's Arena ne zaman başlıyor?

İlk bölümü Cumartesi akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan program keyifli anlar yaşatmak için geri sayımı başlattı. Yemek yarışması kulvarında Masterchef ile gireceği rekabette kimin kazanacağını ise izleyiciler belirleyecek. 

"Mutfakta en iyi kim? Kadınlar mı erkekler mi? Gerçek mutfak, gerçek restoran, gerçek müşteriler. Mutfağın hakimi, yetenekli iki şef ve bir patron. Burası gerçek şeflerin arenası."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin