Kanal D'nin yeni dizisi Dönence’den yepyeni bir tanıtım daha yayında!

Başrollerinde Caner Topçu ve Sümeyye Aydoğan’ın yer aldığı Dönence dizisinin 1. bölümünden yeni bir fragman yayınlandı. Peki Dönence dizisinin konusu ne? Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Hangi gün yayınlanacak? Dönence nerede çekiliyor? Dönence 1. bölüm ne zaman yayınlanacak? Dönence 1. bölümde neler olacak? Caner Topçu kimdir? Sümeyye Aydoğan kimdir?

Volkan Usta
24 Haziran 2023 - 11:22
Kültür Sanat

Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence 4 Temmuz Salı akşamı ilk bölümü ile ekrana geliyor.

23-06/24/5-4.JPG

Çekimlerinin İzmir Foça’da devam ettiği, başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’nin ekrana gelecek olan birinci bölümünden yeni bir tanıtım yayınlandı.

23-06/24/5-1.JPG

Tanıtımda Gece’nin “Bizimkiler kalıcı ama ben ilk fırsatta geri döneceğim.” cümlesi Gece’nin hayatına dair merak uyandırırken; Cem’in Özgür’e “Sen hem kardeşinin hem de bu çocukların kahramanısın.” demesi ise Özgür’ün Gece ve ailesi ile yaşayacaklarına dair merakı iyice arttırıyor.

23-06/24/5-2-1.JPG

İzleyicinin büyük beğenisini kazanan tanıtım gerek içeriği gerekse İzmir Foça görüntüleri ile ekrana gelir gelmez sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

23-06/24/5-3.JPG

Herkesin içini ısıtacak sıcacık hikayesi ile Dönence 4 Temmuz Salı akşamı Kanal D’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin