Kanal D'nin yeni dizisi Evlat Kokusu konusu

Başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç ve Sedef Avcı‘nın paylaştığı Evlat Kokusu'nun ilk fragmanı yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
02 Şubat 2017 - 23:56
İptal - Onay

Endemol Shine Turkey yapımı Kanal D'nin yeni dizisi Evlat Kokusunun başrollerini Hande Soral, Barış Kılıç ve Sedef Avcı‘nın paylaşıyor. Alican Yaraş'ın senaristliğini yaptığı Evlat Kokusu dizisinin yönetmenlik koltuğunda ise Evli ve Öfkeli dizisinden tanıdığımız Erol Özlevi üstleniyor.

17-02/02/evlat1.jpg

Dizinin çekimlerine Hollanda Utrecht‘de başlamasına rağmen, çekimler  sezon boyunca İstanbul’da devam edecek. Evlat Kokusu'nun bu akşam yayınlanan ilk fragmanında Hollanda'da hapishaneye düşen genç bir Türk kızını görüyoruz. Hapishanede zor günler geçiren kızı Gecekondu, Küçük Kadınlar, Alev Alev, Fatih, Çalıkuşu ve Yılanların Öcü gibi bir çok dizide adından söz ettirmiş Hande Soral canlandırıyor.

Evlat Kokusu Konusu

Yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayak dizi Evlat Kokusu, hayata ve kendilerine verdikleri savaşı ve konu alan bir grup insanın kesişen hikayelerini konu alıyor. hayatları ve kaderleri birbirlerine bağlı iki küçük çocuğun hikayesinin işeneceği Evlat Kokusunun derin hikayesinde bir çok etkileyici karakter yer almaktadır.

Masum bir genç kızdan  savaşçı ve acımasız bir genç kadına dönüşen Zeyno, aşka dair umutlarını çoktan kaybetmiş Aslan, dünyanın en zor seçimiyle sınana Zümrüt, sırlarıyla hayata meydan okuyan Hünkar, hayatını, hayatı umursamadan yaşayan Cevahir, umutlarına sarılan Seher ve daha fazlası Evlat Kokusu'nda ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin