Yeni dizi Kara Yazı çok yakında!

Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan Kara Yazı dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
03 Şubat 2017 - 00:26
İptal - Onay

Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan Kara Yazı dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Nisan ayında yayın hayatına başlaması beklenen dizinin senarist ve yönetmeni belli oldu.

Senden Başka, Melekler Korusun, Yer Gök Aşk, Karadayı, Karagül, Kara Para Aşk gibi bir çok önemli dizinin senaristliğini yapan ünlü iki senarist Kara Yazı dizisinin senaryosunu üstlenecek. Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon’un kurdukları Dark Story isimli yapım şirketinin ilk işi olacağı için ikili için büyük önem taşıyor. 

17-02/03/kk-1486070440.jpg

Kara Yazı dizisinin yönetmen koltuğunda ise daha önce  Küçük Kadınlar, Yol Arkadaşım, Mükemmel Çift ve Muhteşem Yüzyıl, Binbir Gece gibi ünlü dizilerin yönetmenliğini de yapmış olan Neslihan Yeşilyurt oturacak. 

Oyuncu seçimleri devam eden dizinin konusu henüz açıklanmadı. Kara Yazı dizisinin henüz tanıtım fragmanı yayınlanmadı. Dizi hakkında daha fazla bilgi için sitemizi takip edebilirsiniz.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin