Kanal D'nin yeni fenomen dizisi belli oldu! Dönence bu yaz çok konuşulacak...

Birçok fenomen dizisiyle yüksek kitle elde eden Kanal D, seyircisinin yaz adresini açıkladı... Dönence, yaz ekranlarını şenlendirmeye geliyor! Dönence dizisinin konusu ne? Dönence dizisi ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Dönence dizisi uyarlama mı? Hangi gün yayınlanacak? Dönence nerede çekiliyor? Çekimleri başladı mı?

Yargı, Üç Kız Kardeş, Kraliçe, Camdaki Kız ve Veda Mektubu gibi popüler dizilerin yayın kanalı Kanal D, yazın yayınlanacak yeni dizisini seyircisiyle paylaştı! Dönence, bu yaz izleyicisiyle bir araya gelecek... Peki Dönence'nin oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu ne? Hangi gün yayınlanacak? İşte haberin ayrıntıları...

23-04/10/kerem-cakirogli.jpg

İç Yapımlar'ın Kanal D için hazırladığı İsrail formatından uyarlama Dönence dizisinin yönetmen koltuğuna Kerem Çakıroğlu oturacak. Nuray Uslu'nun kaleme aldığı dizinin çekimleri ise Foça'da gerçekleşecek. 

DÖNENCE'NİN KONUSU NE? HANGİ DİZİDEN UYARLAMA? 

Exceptional adlı İsrail dizisinden uyarlanacak Dönence dizisi bir gençlik hikayesi ile izleyici karşısına çıkacak. Gülce adında asperger sendromlu kardeşi olan Gece adlı genç kızın hikâyesini anlatacak Dönence dizisi, kardeşinin eğitim göreceği okul için İstanbul’dan taşınmasıyla işler ilginç bir hal alacak. Mayıs başında yayın hayatına start verecek dizinin cast görüşmeleri ise hala devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin