Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar'ın ilk fragmanı yayınlandı! Yaralı Kuşlar oyuncuları ve konusu belli oldu!

Kanal D ekranları, yepyeni bir günlük diziye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Yaralı Kuşlar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı!

Merve Mutlu
27 Şubat 2019 - 13:47
Yeni Bölüm

Kadrosunda Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar gibi isimlerin dahil olduğu Yaralı Kuşlar dizisi çok yakında Kanal D' de ekrana gelecek.

Hafta içi her gün yayınlanacak olan Yaralı Kuşlar dizisinin kadrosu eski ve yeni oyuncuları buluştururken, konusu ile de çekim yaratıyor. 

19-02/27/yara.png

Yaralı Kuşlar 1. bölüm fragmanı yayınlandı!

Yaralı Kuşlar dizisinin yayınlanan 1. bölüm fragmanında, oyuncu Gizem Arıkan ve Emre Mete Sönmez yer alıyor. Ayrıca çocuk oyuncuların da yer aldığı fragman, dizinin konusu hakkında da ipuçları veriyor. 

Oyuncu Gizem Arıkan'ın Meryem, Emre Mete Sönmez'in Ömer - Efe karakterlerini canlandıracağı dizinin ilk bölümünde, Efe karakteri aracı ile İstanbul'da dolaşırken, etrafta dolaşan küçük satıcı çocukları görüp onları izliyor. O sırada o çocuklardan birine bakan Efe, Meryem'in bakışlarıyla karşılaşır. 

Yaralı Kuşlar dizisinin konusu:

19-02/27/ocuk.png

Yaralı Kuşlar dizisinin konusu, İstanbul'un en kalabalık semtlerinde, en işlek sokaklarında satıcılık yapmak zorunda kalan çocukların, hayatla mücadelesini konu alacak. İyi ve kötünün, gerçek ve yalanın birbirine karıştığı bir kurguyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncuları:

19-02/27/yaraaaa.png

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncuları ve canlandıracakları karakterler ise şöyle: Gizem Arıkan (Meryem), Emre Mete Sönmez (Ömer-Efe), Ali Yasin Özegemen(Levent), Ayşen İnci (Ulviye), Özgür Özberk (Tekin), Elif Erol (Hülya), Utku Çorbacı (Bahadır), Cemre Melis Çınar (Melis), Emre Çaltılı (Cemil), Hasan Ballıktaş (Hasan), Canan Karanlık (Neriman), Sezgin Irmak (Doğan), Tuğba Tutuğ (Ayşe), Emek Büyükçelik (Safiye), Nuray Erkol (Aysel), Ceren Yavuz (Aslı),Ozan Turan (Yaşar), Mert Ateş (Çıta), Erdem Eren Ayaz (Çamur), Sayid Ege Yıldırım (Minik), Ada Çapa (Dilsiz)

Yaralı Kuşlar 1. bölüm fragmanını izlemek için:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin