Nesrin Cavadzade estetiksiz hali diye paylaşılan fotoğrafa cevap verdi!

Ünlü oyuncu "estetikli güzel" olduğu iddialarına cevap verdi! İşte detaylar..

Merve Mutlu
27 Şubat 2019 - 14:18
Magazin

Son olarak Bizim Hikaye adlı dizide Tülay karakterini canlandıran ve ismi dünyaca ünlü La Casa De Papel adlı dizinin kadrosuna dahil olacağı söylentilerinde geçen Nesrin Cavadzade, bu kez de estetik yaptırdığı söylentileri ile gündemde. 

Son günlerde sosyal medyada dolaşmaya başlayan ve yıllar öncesini işaret eden Nesrin Cavadzade'nin fotoğrafı ortalığı karıştırdı. Cavadzade'nin estetikli güzel olduğunu iddia eden sosyal medya kullanıcılarına cevabı yine kendisi verdi. 

19-02/27/nesrin.png

"AHAHAHAHAHAHAHAHAH GLUTENİ, HER TÜRLÜ ŞEKERİ KES 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur" notu ile eski ve yeni halini paylaşan Cavadzade, estetik yaptırmadığı ve sağlığına dikkat ettiğini açıklamış oldu.

Nesrin Cavadzade kimdir? 

19-02/27/nes.jpeg

30 Temmuz 1982 doğumlu olan Nesrin Cavadzade, Azeri asıllıdır. Türkiye'ye onbir yaşında geldi. Marmara Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü mezunudur. Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda 2 yıl oyunculuk eğitimi aldı. 2007'de ATV'nin "Yersiz Yurtsuz" adlı dizide oynadı. Ertesi yıl, Hüseyin Karabey'in "Gitmek" ve Cemal Şan'ın Dilber'in Sekiz Günü filmlerinde yer aldı. Al Yazmalım, Ağır Roman gibi yapımlarda da rol alan Cavadzade'nin adı, dünyaca ünlü La Casa De Papel adlı dizinin kadrosunda geçiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin