Kara Sevda 41. Bölümde Neler Yaşanacak?

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda'nın 41. bölüm fragmanları yayınlandı. Kara Sevda 41. bölümde hangi gelişmeler yaşanacak? Detaylar haberimizde!

Çarşamba akşamlarına damga vuran televizyon dizisi Kara Sevda, yarın akşam izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Milyonların takip ettiği dizi yarın akşam 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor. Gerilim dolu bir bölümün ardından 41. bölümle izleyicinin karşısına çıkacak Kara Sevda'da birçok önemli gelişme yaşanıyor. Kara Sevda 41. bölümü sizin için inceledik. İşte yeni bölümle ilgili önemli ipuçları.

Fragmanlar Yayınlandı

Kara Sevda 41. bölüm birinci ve ikinci fragmanları geçtiğimiz gün izleyiciyle buluştu. Yayınlanan fragmanlar dizinin takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Kara Sevda 41. bölüm fragmanlarında yarın akşam yaşanacak önemli gelişmelerle ilgili sinyaller verildi.

 

 

 

 

Kara Sevda 41. Bölümde Neler Yaşanacak?

Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle takip edilen Kara Sevda yarın akşam 41. bölümüyle Star TV'de ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünde çok önemli gelişmeler yaşanıyor. Nihan, Kemal ile aynı uçakta olduğunu farkediyor. Nihan bu tesadüfün nasıl gerçekleştiğini düşünürken Emir'in babası Nihan ve Kemal'i bir arada görüyor. Emir'in babası Nihan ve Kemal'in aynı uçakta olduğunu Emir'e haber veriyor. Kemal ve Nihan'ın durumunu öğrenen Emir çılgına dönüyor. Nihan bu durumu Emir'e nasıl açıklayacak? Emir, Nihan'a nasıl tepki verecek?

16-10/25/kara-sevda.jpg

Her Hafta Zirvede

Birbirine kavuşamayan iki aşığın sürükleyici ve gerilim dolu hikayesinin anlatıldığı Kara Sevda yapılan ölçümler sonucunda reyting rakamlarında her hafta zirveye oynuyor. Star TV'de yayın hayatına devam eden dizi yeni yayın döneminde de yakaladığı çıkışı istikrarlı bir şekilde sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin