Notorious iptale koşuyor!

ABC, Notorious'un 13 bölümlük ilk sezon sipariş sayısını 10'a çekti!

Ulusal kanalların sonbahar döneminde ekanlara sürmüş olduğu yeni dizilerinden henüz resmi bir iptal haberi gelmiş değil! Ancak gelecek sezon ekranlarda olma ihtimali düşük dizi adayları haftalar ilerledikçe yavaş yavaş şekilleniyor.

NOTORIOUS İPTAL YOLUNDA MI?

ABC'nin taze dizilerinden Notorious takipçilerini pek memnun etmeyecek bir gelişme yaşandı.

Ulusal kanallar genellikle yeni başlayan dizileri için öncelikle 13 bölümlük bir sipariş verir ve yapımın ekran macerasına başlamasının ardından elde edilen izlenme oranları ve gelen tepkilere göre ek bölüm siparişi vererek dizisine tam sezon onayı verir.

İLK SEZON 10 BÖLÜME DÜŞTÜ

TVLine'ın haberine göre Notorious için bu durumun tersi yaşandı. Kanal, Notorious'un 13 bölümlük siparişini 10'a çekti!

İçeriden alınan bilgilere göre bu durum şimdilik dizinin iptali anlamına gelmiyor ve 10 bölümün tümü ekranlara gelecek. Yani dizinin yayından çekilme durumu gözükmüyor. Yine aynı kaynaktan alınan bilgilere göre ikinci sezon için değerlendirme yapılacağı ve sonrasında kararın verileceği belirtiliyor.

Bizim yorumumuz ise dizinin geleceğinin pek parlak olmadığı yönünde. Zira yayıncı kanallar genellikle devam ettirmek istedikleri dizileri için bölüm sayısını kısaltmayı değil aksine uzatmayı seçer. Benzer bir durumu son olarak Blood and Oil dizisinde de yaşamıştık. Geçtiğimiz Ekim ayında dizinin bölüm sayısında azaltmaya gidilmiş ve dizi, 10 bölümlük ilk sezonunun ardından bir daha geri dönememişti!

16-10/26/notorious-2.jpg

REYTİNGLER NE DURUMDA?

Notorious'un izlenme oranlarının da ışık vermediği gözükmekte. Ekran macerasına 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.13 reyting oranı ve 5.394 izleyici rakamları ile başlayan dizinin ekranlara gelen son bölümü aynı kategoride 0.87 reyting oranı ve 3.885 milyon izleyici tarafından takip edildi. Dizinin izleyici sayısının her geçen hafta azaldığı gözlemleniyor.

Daniel Sunjata ve Piper Perabo ikilisinin başrollerini paylaştığı dizi, ünlü ceza savunma avukatı Mark Geragos ve haber yapımcısı Wendy Walker'ın hayatından esinlenerek ekranlara uyarlanıyor.

Daha önceden duyurulduğu üzere kanalın çok izlenen dramalarından Scandal, Ocak ayı içinde Notorious'un Perşembe günkü zaman dilimini devralarak izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Scandal'ın altıncı sezonu dizinin yıldızı Kerry Washington'ın gerçek yaşamdaki hamileliği nedeniyle ertelenmişti.

Notorious ikinci sezon için hala bir şansa sahip mi? Yoksa dizinin ipi sizce çoktan çekildi mi?

'Notorious' tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin