Kara Sevda 59. bölüm fragmanında Zeynep vuruluyor mu?

Star Tv ekranlarında sevenleriyle buluşan tutkulu aşk hikayesi Kara Sevda’nın 59.bölüm fragmanları yayınlandı. Detaylar haberimizde!

Sibel Karagöl
07 Mart 2017 - 18:38
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarında sevenleriyle buluşan tutkulu aşk hikayesi Kara Sevda’nın 59.bölüm fragmanları yayınlandı, nefesler tutuldu. 

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 58. bölümünde Kemal ve Nihan, Ozan’ın katilinin kim olduğunu Emir’in göndermiş olduğu USB bellek sayesinde öğrenmişlerdi.

17-03/07/ks54-2.jpg

Kara Sevda 59. bölüm fragmanında ise Emir, Asu’ya zafer kazanmış bir ses tonuyla Kemal ve Nihan’ın kara sevdasının bu sefer biteceğini, ikisinin de kardeşlerine olan sevgisinin, aşklarının önüne geçeceğini söylüyor. Kemal nefes almakta zorluk çekiyor ve gözünden yaş geliyor. Nihan, Kemal gibi tepki vermektense Zeynep’i bulmaya gidiyor. Nihan ve Kemal bunu nasıl atlatacak? Emir’in dediği gibi kara sevdaları bitecek mi?

Zeynep Vuruldu Mu?

Kara Sevda 59. bölüm 2. fragmanında ise ihan ve Kemal çaresiz bir şekilde birbirlerine sarılıyorlar bu gerçekle nasıl başa çıkacaklarını düşünüyorlar. Ayhan, Kemal’e köyden bir tekne kalkacağını ve bu teknenin sadece bir yolcusu olduğunu söylüyor. Kemal ve Ayhan, Emir’in Zeynep’i kaçıracağını anlıyorlar. Asu ise Emir’in neden böyle bir şey yaptığını sorguluyor. Zeynep’in hamile olduğunu öğrenen Asu şok oluyor. Zeynep’i bulmak için hırs yapan Nihan ise gerçekten dediğini yaparak Zeynep’i buluyor fakat işler oldukça karışıyor. Elinde bir silahla Zeynep diye seslenen Nihan tetiği çekiyor. Panikle arabalarından inerken iki adamında korkusu gözlerinden okunuyor.

Heyecanın dorukta olduğu, nefes kesici sahnelerin olacağı Kara Sevda dizisinin 59. bölümü 8 Mart Çarşamba akşamı saat 20:00 da Star Tv’de!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin