Two and a Half Men yıldızı Jon Cryer yeni komedi dizisi Losing It ile dönüyor

Two and a Half Men'in eski yıldızı Jon Cryer yeni bir komedi dizisiyle ekranlara dönme hazırlığında: Losing It

Volkan Küçükel
07 Mart 2017 - 11:20
Gündem

Ekranların fenomen komedilerinden Two and a Half Men'in eski yıldızı Jon Cryer yeni bir komedi dizisiyle ekranlara dönüş hazırlığında!

Aktör, Growing Up Fisher ve Truth Be Told yaratıcısı DJ Nash and Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi işbirliğiyle hazırlanacak ABC'nin komedi türündeki pilot bölüm siparişlerinden "Losing It"in oyuncu kadrosuna katıldı.

"LOSING IT" KONUSU

DJ Nash'ın senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi; boşanma, yeni ebeveynlik, özgürlük, finansal istikrar, erken yaşta başlayan bunama gibi unsurların içinde yer aldığı birbiriyle uyumsuz üç kardeş ve ebeveynlerinden oluşan bir aile üzerine odaklanıyor

Peki bu hikayede Cryer'ı nasıl bir rolde izleyeceğiz?

CRYER'IN YENİ ROLÜNÜN DETAYLARI

Cryer dizide çılgın ailesiyle başa çıkabilmek için doğu felsefesine dönen başarılı bir akupunktur uzmanı Andy karakterine hayat verecek. Ailenin yetişkin kardeşlerinden biri olan Andy annesiyle yakın olduğu halde, ilgilenmek zorunda kaldığı babası ile karmaşık bir ilişkiye sahiptir.

Bir parça kontrol manyağı olan Andy her şeyi düzeltebileceğine inanmaktadır. Karısını başka bir adamla yakaladığından beri sıkıntıda olan evliliği dışında!

17-03/07/two-and-a-half-men.jpg

Natalie Morales (The Grinder, Parks and Recreation) ise hikayedeki diğer yetişkin kardeşlerden biri olan Andy'nin genç kız kardeşi Charlie'yi canlandırmak üzere kadroya katılan bir diğer isim.

DJ Nash ve Kaplan dizinin yürütücü yapımcılığını Dana Honor ile birlikte yürütecek.

CRYER'IN KARİYERİ

CBS'in uzun süreli komedi dizisi Two and a Half Men'de canlandırdığı Alan Harper karakteriyle tanıdığımız yetenekli aktör Cryer, 12 sezon boyunca yer aldığı dizideki bu rolü ile iki kez Emmy ödülü kazanmayı başardı.

Two and a Half Men'in 2015 senesinde final yapmasının ardından NCIS: Naval Criminal Investigative Service'de birkaç bölümlüğüne Dr. Cyril Taft karakterini canlandıran, ardından The Ranch ve Lady Dynamite gibi dizilerde küçük rollerle karşımıza çıkan Cryer bu projenin onay alması halinde tekrar ana oyuncu kadrosunda yer aldığı bir diziyle ekranlara dönmüş olacak.

"Jon Cryer - Two and a Half Men":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin