Kara Sevda 60. bölüm fragmanında Nihan kimi ihbar edecek?

Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi olan tutkulu aşk hikayesi Kara Sevda’nın 60. bölüm fragmanında Nihan kimi ihbar edecek?

Sibel Karagöl
14 Mart 2017 - 17:50
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının vazgeçilmezi tutkulu aşk hikayesi Kara Sevda’nın 60.bölüm fragmanları yayınlandı.

17-03/14/ks2.jpg

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 59. bölümünde Nihan’ın annesiyle yaşadığı arbede sonucu kaçmak üzere olan Zeynep vurulmuştu. Emir ve Kemal şok olmuştu.

17-03/14/ks1.jpg

Kara Sevda’nın yarın akşam yayınlanacak 60. bölüm fragmanında Kemal, kollarında Zeynep’i tutarken, Emir’e Nihan için götür onu buradan diye bağrıyor. Herkesin şaşkın ve korktuğu anlarda Emir apar topar Nihan’ı götürüyor, Kemal ise Zeynep’i hastaneye yetiştiriyor. Nihan suçun üstünü kapatmayacağını sonunda hapis olsa dahi polise gidip her şeyi itiraf edeceğini söylüyor.

Romantizm Rüzgarları

Kara Sevda’nın yayınlanan 60. bölüm ikinci fragmanında ise tutkulu aşklarından ne olursa olsun vazgeçmeyen Kemal ve Nihan’ın romantik dakikaları öne çıkıyor. İzleyenlerin de içini ısıtacak güzel günler değil uzakta.

Merakla beklenen 60. yeni bölümüyle Kara Sevda yarın akşam saat 20:00’ da Star Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin